Huisregels

Celebrate safe
Vier het goede leven, maar doe dit wel veilig met de 10 pijlers van Celebrate Safe:

 • Wees lief voor jezelf en de mensen om je heen.
 • Het gebruik van alcohol of andere drugs is nooit zonder risico’s.
 • Ga zuinig om met je oren
 • Neem af en toe een pauze om te chillen
 • Respecteer elkaars grenzen
 • Consent = cool!
 • Security en crew zijn er om jou te helpen
 • De EHBO is je vriend.
 • Ga veilig naar huis, don’t drink & drive
 • Neem tijd om bij te komen.

Check de website van Celebrate Safe voor meer info over de pijlers en Unity voor meer tips om veilig te feesten. Geniet en let een beetje op jezelf en op anderen. Less is more, zeker als je nog even door wilt feesten.Drugs en medicijnen
Harddrugs of andere verboden middelen bij je hebben of verhandelen is verboden. Softdrugs is wel toegestaan (maximaal 5 gram, geen voorgedraaide joints, dat vinden we lame). Als je medicijnen meeneemt naar NAR, zorg dan voor een doktersverklaring en meld je bij de leidinggevende om aanspraak te maken op een uitzondering.

Eten en drinken
In NAR zijn meerdere bars. Hier kun je zowel alcoholische als niet-alcoholische drankjes halen. Ook is er genoeg eten met een uitgebreid en volledig vegetarisch aanbod. Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan. Lukt het je niet om het mee naar binnen te smokkelen, dan pakken we het van je af en krijg je het nooit meer terug. 

Roken en sigaretten
Roken is niet toegestaan binnen. Loop dus even de buitenlucht in voordat je een sigaret opsteekt en gooi de opgerookte peuk netjes weg. Er worden geen sigaretten verkocht bij NAR, support het lokale tankstation om de hoek!

Privacy & algemene voorwaarden
Deze vind je hier: Privacywetgeving

Rolstoelen & slecht ter been
NAR is goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel (hou wel rekening met het gras. Niet dat je geen sporen mag maken, maar meer dat het wat minder lekker kan rijden). Er is een mindervalidentoilet aanwezig. 

Voel je veilig bij NAR
We vinden het enorm belangrijk dat iedereen zich veilig en op diens gemak voelt bij NAR. Zie je iets gebeuren waar je vraagtekens bij hebt of ervaar je zelf een onprettig of onveilig gevoel? Je kan dit melden bij onze leidinggevenden. Zij zijn hiervoor getraind en kunnen je opvangen.

Lekker wel doen:

 • Legitimatie meenemen! We hanteren tijdens een deel van ons programma namelijk een minimumleeftijd van 18 jaar.
 • Meewerken aan een veiligheidsfouillering. Dit is verplicht.
 • Let goed op je eigendommen. Berg waardevolle spullen op in een kluisje en pas op voor zakkenrollers.
 • Trek wat moois aan. Door hier te zijn geef je ons toestemming beeld- en geluidsopnamen te maken en te gebruiken.
 • Volg de aanwijzingen van beveiliging en personeel altijd op.
 • Wees voorzichtig! De organisatie is niet aansprakelijk voor schade of letsel, tenzij dit het directe gevolg is van nalatigheid.
 • Bij het betreden van het terrein ga je automatisch akkoord met deze huisregels, thanks alvast.
 • In gevallen die hier of elders in de veelgestelde vragen niet vermeld staan, maar waar toch discussie over ontstaat, beslist onze leidinggevende. 


Lekker niet doen:

 • Eigen drank en eten, glas, blik, plastic flesjes, spuitbussen, vuurwerk en (huis)dieren kunnen niet mee naar binnen.
 • Toiletspullen mogen daarentegen wél naar binnen (rol deo’s, geen spuitbussen)
 • Wapens of andere gevaarlijke voorwerpen zijn helaas verboden. Andere bang maken doe je maar met je dansmoves.
 • Fysiek of verbaal geweld, discriminerend of intimiderend gedrag, ongewenste intimiteiten en/of ander aanstootgevend gedrag wordt niet getolereerd.
 • Je mag geen kleding met provocerende, aanstootgevende of beledigende opdruk dragen of meenemen.
 • Andermans of onze spullen stelen, kapotmaken of kwijt maken is verboden, wij treden hard op tegen kleptomaantjes, je hebt al genoeg gestolen bierglazen thuis.
 • Je kan als we gebruikmaken van muntjes of consumptiebonnen, die niet aan ons terug verkopen. Maar wel bewaren voor bij een ander event waar we die muntjes gebruiken, echter niet als betaalmiddel voor een ticket.
 • Professionele audio- en video apparatuur meenemen, flyers uitdelen en/of andere promotieactiviteiten zijn verboden tenzij wij zeggen dat we het leuke posters vinden.
 • NAR tijdens evenementen tussentijds verlaten. Binnen = binnen en als je weg gaat kan je niet via onze officiële ingang terug.
 • Gehoorbescherming
!! Zorg goed voor je oren! Bij muziek boven 87 dB is het verstandig om oordoppen te gebruiken met een speciale filter. Heb je geen oordoppen? In NAR zijn ze verkrijgbaar aan de bar. Ze zijn herbruikbaar, dus je mag ze ook ergens anders gebruiken.

Veelgestelde vragen

Bijna alle vragen worden vaak gesteld, daarom hieronder een teringlange rij met vragen die je misschien zou kunnen stellen, staat je vraag er niet tussen? Neem dan niet via instagram contact met ons op. Gevonden voorwerpen
Iets verloren in NAR of heb je iets laten liggen in je kluisje? Alles wat wij vinden en zelf niet kunnen gebruiken, kun je vanaf woensdag tot en met vrijdag tussen kantooruren ophalen. Algemene informatie


Datum en openingstijden

Iedere dag, behalve maandag en dinsdag zijn we open. Op woensdag/ donderdag van 16:00 tot laat. Vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12:00 tot nog veel later.  Locatie

NAR is op de fiets het best bereikbaar. Maar met het OV, de auto, taxi of de OV-fiets kom je er natuurlijk ook gewoon. NAR is te vinden op de Nijverheidsweg 6 in Utrecht.  Vervoer
Kom je op de fiets?
Navigeer dan naar Nijverheidsweg 6. Parkeer je fiets alsjeblieft netjes, zo ver mogelijk achteraan en zo dicht mogelijk naast een andere fiets. We hebben borden geplaatst en we gaan dit als je er eenmaal bent nog een paar keer tegen je zeggen omdat je dit nooit goed gaat doen.

Shuttle bussen

Die zetten we niet in. Taxi/Uber/Kiss & Ride (K&R)

Kom je met de taxi, laat je dan afzetten voor het hek. Navigeer op Nijverheidsweg nummer 6.

Kan ik met de auto?
Dat kan wel, maar liever niet. Als je het toch doet, parkeer dan ergens buiten bij NAR.

Minimale leeftijd

NAR is toegankelijk voor alle leeftijden, behalve tijdens ons cultureel nachtprogramma. Dan hanteren we een minimumleeftijd van 18 jaar.

Tickets

Voor een deel van ons programma verkopen we tickets. NAR is helemaal hip en happening op het moment en nagenoeg alles verkoopt uit. We adviseren je daarom nadrukkelijk om alvast in de voorverkoop je tickets aan te schaffen.

Is er een verschil tussen de ticket trappen?

Het enige verschil tussen de ticket trappen is de prijs. Hoe eerder je koopt, hoe voordeliger je ticket en hoe meer voorpret en pilsemannetjes jij je kunt veroorloven.

Help! Ik ben mijn tickets kwijt!

Geen stress, je kunt ze hier weer vinden. Heb je een foutje gemaakt in je mailadres, of heb je andere vragen over je tickets, neem dan contact op via tickets@eventix.nl.


Ik heb geen tickets ontvangen!

Zie het antwoord op de vraag hierboven!Tickets verkopen
In je bevestigingsmail staan instructies om je tickets via ticketswap te kunnen verkopen. Ben je je bevestigingsmail kwijt? Deze kun je opnieuw opvragen via de klantenservice van eventix via www.eventix.nl/ticket-support of stuur een mailtje naar: tickets@eventix.nl 

Kluisjes
Ja, die zijn er. Kosten 3 euro en dat kan worden gepind.

Wil je vooraf een kluisje regelen?
Helaas. Dat kan (nog) niet.