OVER NAR

Na 6 maanden circulair bouwen staan vanaf november 2021 onze deuren (en tap) wagenwijd voor jullie open. Samen vieren we het leven in een sfeer van kunst, creativiteit en gezelligheid. We hebben een dorp gecreëerd dat staat voor originele ideeën, ruwe creativiteit, een relaxte sfeer, vol wild experiment.

We zijn een club, podium, bar, restaurant en een expositieruimte. We hebben een tuin waar je tot diep in de nacht rond het vuur kan zitten. Doordeweeks kun je heerlijk eten en in de weekenden zijn er regelmatig knoertgezellige happenings. Bij NAR trakteren we je op een origineel decor waar je kunt komen genieten van smakelijk eten, streekbieren, mooie cocktails en een uiteenlopende culturele (nacht)programmering.

NAR heeft een luisterend oor voor ideeën en staat open voor suggesties. Naast onze eigen programmering biedt NAR ook onderdak aan (jonge ) organisatoren die hun eigen events organiseren; clubavonden, bands, exposities, kunst en theater. NAR is een plek wat creatieve ideeën stimuleert en faciliteert. NAR is nooit, af, altijd in beweging en iedere dag anders.

Kom anders eens ontspannen, dansen, scheppen, genieten en je laten inspireren door kunst, film, dans en theater.

TOEGANKELIJKHEID

NAR streeft ernaar een plek voor iedereen te zijn. NAR is gebouwd op een groot aantal betonplaten en dat maakt het eenvoudig om de weg naar ons pand te vinden. Met een oprijplaat kom je gemakkelijk bij ons binnen en eenmaal binnen bevindt praktisch alles zich gelijkvloers. Mocht je vragen hebben over toegankelijkheid of specifieke vragen, verzoeken en tips aan ons willen doorgeven: stuur een mail naar Bouke via bouke@narcafederkunsten.nl. Met een speciaal verzoek is het belangrijk dat je uiterlijk 4 dagen voor het evenement ons op de hoogte brengt, zodat we je goed op weg kunnen helpen.

Op de begane grond bevindt zich een mindervalide toilet, net als onze kluisjes en bar. We ondersteunen bezoekers met een rolstoel graag waar mogelijk, bijvoorbeeld bij het opbergen van je jas of bij het voorzien van een drankje.

Kan je niet het hele evenement staan of wil je een getrainde hulphond meenemen? Mail dan ook naar bouke@narcafederkunsten.nl