OVER NAR

Na 6 maanden circulair bouwen staan vanaf november 2021 onze deuren (en tap) wagenwijd voor jullie open. Samen vieren we het leven in een sfeer van kunst, creativiteit en gezelligheid. We hebben een dorp gecreëerd dat staat voor originele ideeën, ruwe creativiteit, een relaxte sfeer, vol wild experiment.

We zijn een club, podium, bar, restaurant en een expositieruimte. We hebben een tuin waar je tot diep in de nacht rond het vuur kan zitten. Doordeweeks kun je heerlijk eten en in de weekenden zijn er regelmatig knoertgezellige happenings. Bij NAR trakteren we je op een origineel decor waar je kunt komen genieten van smakelijk eten, streekbieren, mooie cocktails en een uiteenlopende culturele (nacht)programmering.

NAR heeft een luisterend oor voor ideeën en staat open voor suggesties. Naast onze eigen programmering biedt NAR ook onderdak aan (jonge ) organisatoren die hun eigen events organiseren; clubavonden, bands, exposities, kunst en theater. NAR is een plek wat creatieve ideeën stimuleert en faciliteert. NAR is nooit, af, altijd in beweging en iedere dag anders.

Kom anders eens ontspannen, dansen, scheppen, genieten en je laten inspireren door kunst, film, dans en theater.