Over ons

NAR – Café der Kunsten is een nieuwe plek in Utrecht. Een plek waar cultuur, kunst, de stad en gezelligheid met elkaar verstrengeld zijn. Een plek voor vermaak en inspiratie op een locatie die doet denken aan Berlijnse culturele wildgroei van 15 jaar geleden. Bij NAR trakteren we je op een origineel decor waar je kunt komen genieten van smakelijk eten, streekbieren, mooie cocktails en een uiteenlopende culturele programmering.

Galerie Larik bevindt zich ook in het pand, waar steeds wisselende exposities te bezoeken zijn. NAR is voor iedereen en is onderdeel van de Haventuin. Ze heeft haar plek tussen alle eigenzinnige bouwers en creatievelingen. Er is een zonnig terras, lange bar, podium, lounge vide, tuin en nog veel meer.

Zoals wij zeggen, “niet te netjes hoor”.

Na 6 maanden circulair bouwen staan vanaf november 2021 onze deuren (en tap) wagenwijd voor jullie open. Samen vieren we het leven in een sfeer van  kunst en gezelligheid. We creëren ludieke en creatieve acties die passen bij onze identiteit en kijk op het leven.

Een oase van plezier, relaxen, kunst, lekker eten en heerlijke dranken.

NAR onderscheidt zich door de locatie en context (kunst en programmering). Door deze positie in de Utrechtse cultuur kan het ingaan tegen de heersende opvattingen zonder dat het ervoor gestraft wordt. NAR kan doen wat het wil.

Vacatures

Bij NAR zijn altijd op zoek naar gezellige, creatieve, gemotiveerde en servicegerichte collega’s. Bekijk onze vacatures hier. Zie je er wat tussen, kom vooral langs of meld je aan via het contactformulier.

Het gebouw