praktisch

Bij NAR zijn we enorm (on)praktisch ingesteld. We helpen je graag de weg naar ons terrein te vinden. Ook kan je ons contactformulier invullen voor het stellen van prangende vragen of het delen van je favoriete ervaring bij NAR. En leuk om te weten: je kan je aanmelden voor ons podium. We bieden ruimte aan nieuw, gevestigd en experimenteel talent en cureren acts die passen bij onze identiteit.

Reserveren

Bij NAR is reserveren niet nodig, dus kom vooral lekker binnenlopen. Als eetcafé met flexibel terras maken we graag ruimte voor iedereen. Als je met een groep van 8 personen of meer langskomt vinden we dat wel handig om te weten. Je kan ons dit laten weten via info@narcafederkunsten.nl, dan bespreken we daar de mogelijkheden.

Verhuur

Op zoek naar een te gekke locatie om met een grote groep te komen bbq’en, dansen, feesten en zonnen? Het afhuren van NAR is mogelijk op maandag, dinsdag, woensdag en soms zelfs op donderdag. In de weekenden proosten we met onze gasten en verwelkomen we muzikale acts. Voor maatwerk of vragen vul het contactformulier in. Er is veel bij ons mogelijk en elke situatie is uniek, dus we staan altijd open voor gesprek.

Podium

Elke week programmeren wij uiteenlopende live muziek van hot naar her in genres, sporadische performances en een diversiteit aan conceptuele events. Jong, oud, middel-oud, jong-volwassen, georiënteerd, wereldwijs, random, experimenteel, ruig en ga zo maar door is voor ons een blik waard om te kijken of het bij NAR past. Meld je aan via het contactformulier en we spreken je gauw.

Route, parkeren en adres

Voor de openbaar vervoer fanaten ligt Station Zuilen of bushalte Schepenbuurt op steenworp afstand. Arriveren met de fiets motiveren wij als genieters van speciaalbieren en maken van duurzame keuzes. We hebben daarom een enorme parkeerplaats voor de tweewielers. Er zijn ook een aantal plekken beschikbaar voor de gemotoriseerde vierwielers.

NAR Café der Kunsten
Nijverheidsweg 6
3534 AM Utrecht
Routebeschrijving (Google Maps)

NAR Fiets

Blijft ‘nog eentje dan’ niet bij die ene? Dan kan je de sleutels van je auto ruilen voor de sleutels van onze NAR fiets. Zo komt iedereen veilig thuis. Je auto staat beveiligd wanneer ons hek sluit en is de volgende dag op te halen vanaf 10:00 uur.

contact

"*" geeft vereiste velden aan